Carles Gilibets, nou director del segell FANÀTIK per artistes catalans

CARLES GILIBETS  NOU DIRECTOR DEL SEGELL FANÀTIK PER ARTISTES CATALANS.

La companyia discogràfica Blanco y Negro Music i Carles Gilibets han arribat a un acord per tal d’impulsar el segell musical Fanàtik que estarà especialitzat en la creació i seguiment de les carreres professionals d’artistes i bandes catalanes. 

El segell compta amb el seu propi festival emergent, descentralitzat i feminista que ha tingut la seva primera edició aquest 2022. L'esdeveniment aposta per artistes emergents juntament amb grups de renom per completar un cartell “atractiu i innovador, assegurant la participació i visibilització de propostes femenines”. 

En aquesta nova etapa del segell es pretén assolir una visió global del negoci de la indústria musical amb la generació  de nous projectes i esdeveniments pels artistes de la companyia.


Sobre Blanco y Negro Music

El que tots sabem és que  de Blanco y Negro Music és un referent en la indústria musical dels darrers quasi 40 anys, una companyia independent líder del mercat a Espanya, amb connexions estratègiques a Europa i Llatinoamèrica. Fundada el 1983 per Felix Buget amb seu central a Barcelona és actualment un dels segells europeus de referència en música electrònica i urbana.

És al 2017 quan Blanco y Negro Music comença el seu camí en el món dels esdeveniments com llicenciatari oficial del festival d'electrònica més famós del món, Tomorrowland  i tantes altres marques del grup ID&T o EA entertainment. Com a promotor a Espanya, ha treballat també  en joint venture al Brunch Valencia, Reggaeton Mallorca i en gires dels seus artistes, alhora que ha dut a terme diversos concerts i esdeveniments a sales com ara Razzmatazz, Apolo, Jamboree, entre d’altres.

El que no se sap de Blanco y Negro Music és la seva visió de negoci global en la indústria de l’entreteniment. Això ha fet que dins dels projectes de la companyia s’hagin creat  verticals vinculades a les noves tecnologies. Destaca, com actiu principal, l’entrada societària a la innovadora empresa Univrse, que ha creat un desenvolupament de realitat virtual genuí amb infinites aplicacions al món de l’entreteniment, com per exemple el show de realitat virtual del Barça. A col·lació d’aquesta nova etapa, Blanco y Negro Music ha creat, en joint venture amb Layers of Reality, I’empresa Xtended Reality Music Hub, per oferir experiències de realitat extesa, i amb un primer projecte a estrenar en 2023.

A més a més, Blanco y Negro Music opera com a soci des de la direcció general de l’agència Novicom Marketing Group, agència de màrqueting digital líder en la indústria de la música i events a nivell internacional. La darrera entrada en societat ha estat a Creators Mansion, la primera casa on conviuen celebrities, influencers i artistes d’Espanya i Llatinoamèrica, on es desafien els límits del màrqueting i l’entreteniment.

Sobre Carles Gilibets

Carles Gilibets és un dels professionals del sector de la comunicació i els esdeveniments musicals més prestigiosos i reputats. La seva carrera va començar al GRUP PRISA  on va ser el responsable de les emissores musicals a Catalunya (actualment els 40, els 40 clàssics, els 40 urban, cadena dial, radiolé) durant 15 anys per passar després a la direcció de màrqueting i nous negocis de Cadena SER Catalunya.

La seva experiència en la creació de continguts culturals i organització d’esdeveniments  el porta al 2014 a  l’empresa de màrqueting sensorial Emotion Experience on va crear i  gestionar  projectes per marques en sectors com retail, hospitality, esdeveniments, banca i centres comercials, etc.

Com a responsable de les àrees de comunicació, contingut i esdeveniments de l’empresa especialitzada en les noves tecnologies (reactables, pantalles led flexibles, realitat virtual, hologrames, etc.) i, al llarg de 3 anys, realitza treballs de repercussió mundial, des dels esdeveniments per marques internacionals (showrooms, presentacions, stands, fires, festivals, flagships).

Com la seva faceta de formació docent  al postgrau de direcció de empreses de la indústria musical de UPF i la IMB SCHOOL.

L’any 2017 inicia una nova faceta professional com creador i director de festivals musicals, assolint un reconegut èxit en diferents espais i poblacions de Catalunya. El festival Terramar de Sitges, Som de Mar i Petit Paradís a la Costa Brava son alguns del festivals  creats per GILIBETS  en els darrers anys a més de posar en marxa  l’agència de comunicació i esdeveniments Vadecom Agency.